Vi på Tornedalshus är noga med att våra kunder skall vara nöjda, vår ambition är 100% nöjda kunder. Vi förstår vikten av ett gott rykte i denna bransch, speciellt när antalet oseriösa aktörer stiger för varje år. För dig som kund kan det ibland vara svårt att se detta innan samarbetet har påbörjats. Därför har vi bett några av våra kunder skriva ett par rader om oss, och självklart lämnar vi ut fullständiga kontaktuppgifter till referenser på begäran.

 

 

Johan

Vi byggde ett Tornedalshus år 2010, och hade tagit fram ritningar tillsammans med en arkitekt. När vi valde mellan olika husleverantörer så beslöt vi oss tillslut för Tornedalshus.

Det har vi inte ångrat någon gång! När man sedan har satsat på lite mer kvalitet och bra energivärden så har vi låg energiförbrukning vilket vi glädjs över med dagens elpriser.

 

Tommy och Gunilla

Vid vår första kontakt med Tornedalshus förstod vi att vi hittat vår husleverantör. Vi kunde själva rita vårt hus och det var inget problem för dem att bygga såsom vi ville ha det. Deras värmehus har motsvarat vår förhoppning om låg energiförbrukning.

Ett stort plus var deras ”snickare” som gör ett mycket noggrant och fint arbete samt att huset var inflyttningsklart till utlovat datum.

Vi kan varmt rekommendera Tornedalshus.

 

 

Ulla och Hans

Vi var väldigt noggranna när vi skulle bestämma vem som skulle leverera vårt nya hus. Ritningarna hade vi själva tagit fram tillsammans med en byggkonsult, och denne rekommenderade Tornedalshus med tanke på kvaliteten och energibiten.

Vi var fortfarande inte helt övertygade, men blev det efter att ha fått förklarat produktionen och förstått det geniala och miljövänliga upplägget.

Självklart hade vi därefter inte förväntat oss annat än ett bra bygge. Det stämde dock inte. Det gick snabbare och smidigare än förväntat, och den stora överaskningen kom redan vid första elräkningen. Vi trodde det blivit fel, eftersom vi gillar värme och är flitiga bastuanvändare, och dessutom kör ett kraftfullt ventillationsystem.

Vi kan nu efter 3 år konstatera att investeringen var helt rätt. Vi har underbart låga elräkningar, ett varmt och skönt kvalitetshus och en riktig ”energisparbössa.

 

 

Rolf

 

Tornedalshus svarade för leverans av en utbyggnad på c:a 90 m² + loft till Nyvoll Alta (Norge) Byggnationen omfattade bl.a. extra rum, bastu, ventilation samt båtbrygga.

Erfarenheterna av Tornedalshus är kanonbra. De kommer med egna förslag till komplicerade lösningar som är vettiga. Vi har även använt dom för våra utbyggnader på Djurholm (Stockholm) och allt har fungerat snabbt och bra.

 

 

Maria

Vi är väldigt nöjda med vårt val av Tornedalshus!

Vi var flera grannar som gemensamt valde att bygga på en våning på vårt hus. Efter en lång urvalsprocess vann Tornedalshus för löfte om bra kvalité till rimlig kostnad. Det valet är vi väldigt nöjda med, speciellt i dessa tider då smarta miljöval och låg energiförbrukning är extra viktigt.

Under vägens gång har de visat på flexibilitet och gett goda råd vilket varit extra värdefullt.

 

 

Daniel och Åsa

Vi gjorde en tillbyggnad av en extra våning på vårt radhus, och valde Tornedalshus till att utföra arbetet. Det beslutet är vi mycket glada och tacksamma för idag.

De var mycket professionella och förtroendeingivande i sitt arbete och kom med förslag och kreativa lösningar där det behövdes. Att de var glada och trevliga, och mycket lätta att ha att göra med gjorde vår byggresa mycket enklare och roligare än förväntat.

Vi kan varmt rekommendera Tornedalshus.

 

 

Daniel och Kristina

Vi valde Tornedalshus eftersom vi sätter kvalitet och energiförbrukning högst upp på prio listan. Nu har det gått över ett år och elräkningen är endast till det positiva!

Vi rekommenderar Tornedalshus till andra nybyggare!

Call Now Button0927 – 231 40